۱۴۰۴ شنبه ۲۵ آبان
معرفی
معاون
تاریخچه
شرح وظایف
اهداف
کادر مدیریتی
دارو
معرفی مدیر و شرح وظایف
واحد های زیرمجموعه
داروهای خاص
بازرسی و رسیدگی به شکایات
مخدر و داروهای تحت کنترل
نظارت بر امور داروخانه ها
تدارک و توزیع دارو
فرم، ضوابط و آیین نامه ها
غذا و آرایشی
معرفی مدیر و شرح وظایف
راهنمای صدور مجوز ها
پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی ( کارخانجات )
راهنما و دستورالعمل صدور مجوز مشاغل خانگی
پروانه تاسیس،بهره برداری و ساخت( کارگاهی )
صدور،اصلاح وتمدیدپروانه ساخت
واحد های زیرمجموعه
نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صدور پروانه های بهداشتی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صادرات و واردات
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط، دستورالعمل و بخشنامه
حوزه غذایی و آشامیدنی
حوزه آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط مورد نیار
حداقل ضوابط واحد های تولید مواد خوراکی و آرایشی بهداشتی
فرم های مورد نیاز
فرم های مورد نیاز
آزمایشگاه
معرفی مدیر و شرح وظایف
معرفی مدیر و شرح وظایف
بخشهای آزمایشگاه
معرفی بخش باقی مانده سموم
معرفی بخش تضمین کیفیت
معرفی بخش آنالیز دستگاهی
معرفی بخش سم شناسی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد غذایی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد آرایشی
معرفی بخش شیمی مواد آرایشی
معرفی بخش شیمی مواد غذایی
فرآیندها
دستورالعمل ها و بخشنامه ها
فرم نظرسنجی آزمایشگاه
تحقیق و توسعه
معرفی مدیر و شرح وظایف
آموزش و اطلاع رسانی
پوستر، پمفلت و نشریات
مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم(ِDPIC)
عوارض ناخواسته دارویی ADR
تجهیزات پزشکی
معرفی مدیر و شرح وظایف
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
ضوابط و دستورالعمل ها
فرم ها
فرم ها
☰
معرفی
▼
▼
معاون
تاریخچه
شرح وظایف
اهداف
کادر مدیریتی
دارو
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
واحد های زیرمجموعه
◄
▼
داروهای خاص
بازرسی و رسیدگی به شکایات
مخدر و داروهای تحت کنترل
نظارت بر امور داروخانه ها
تدارک و توزیع دارو
فرم، ضوابط و آیین نامه ها
غذا و آرایشی
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
راهنمای صدور مجوز ها
◄
▼
پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی ( کارخانجات )
راهنما و دستورالعمل صدور مجوز مشاغل خانگی
پروانه تاسیس،بهره برداری و ساخت( کارگاهی )
صدور،اصلاح وتمدیدپروانه ساخت
واحد های زیرمجموعه
◄
▼
نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
◄
▼
معرفی کارکنان و شرح وظایف
نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی
◄
▼
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صدور پروانه های بهداشتی
◄
▼
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صادرات و واردات
◄
▼
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط، دستورالعمل و بخشنامه
◄
▼
حوزه غذایی و آشامیدنی
حوزه آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط مورد نیار
◄
▼
حداقل ضوابط واحد های تولید مواد خوراکی و آرایشی بهداشتی
فرم های مورد نیاز
◄
▼
فرم های مورد نیاز
آزمایشگاه
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
◄
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
بخشهای آزمایشگاه
◄
▼
معرفی بخش باقی مانده سموم
معرفی بخش تضمین کیفیت
معرفی بخش آنالیز دستگاهی
معرفی بخش سم شناسی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد غذایی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد آرایشی
معرفی بخش شیمی مواد آرایشی
معرفی بخش شیمی مواد غذایی
فرآیندها
دستورالعمل ها و بخشنامه ها
فرم نظرسنجی آزمایشگاه
تحقیق و توسعه
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
آموزش و اطلاع رسانی
◄
▼
پوستر، پمفلت و نشریات
مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم(ِDPIC)
◄
▼
عوارض ناخواسته دارویی ADR
تجهیزات پزشکی
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
◄
▼
ضوابط و دستورالعمل ها
فرم ها
◄
▼
فرم ها
طبیعی، سنتی و مکمل
معرفی مدیر و شرح وظایف
میز خدمات الکترونیک
فهرست مجوزهای اعطایی
تماس با ما
ارتباط با معاونت
ارتباط با مدیر دارو
ارتباط با مدیریت آزمایشگاه
ارتباط با مدیریت غذا
☰
طبیعی، سنتی و مکمل
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
میز خدمات الکترونیک
▼
▼
فهرست مجوزهای اعطایی
تماس با ما
▼
▼
ارتباط با معاونت
ارتباط با مدیر دارو
ارتباط با مدیریت آزمایشگاه
ارتباط با مدیریت غذا
اخبار مدیریت
گزارش تصویری آموزش نشانگر رنگی تغذیه در مدارس
گزارش تصویری صبحانه سالم و اموزش در مدارس
7
آبان
انتشار فهرست کرمهای غیرمجاز پوست صورت و بدن
به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، فهرست جدیدی از کرمهای آرایشی و مراقبتی پوست فاقد مجوز بهداشتی و ایمنی لازم منتشر شد.
26
مهر
گزارش تصویری جشنواره غذای سالم
گزارش تصویری جشنواره غذا مورخ 24 مهر 1404 به مناسبت روز جهانی غذا با حضور ریاست محترم دانشگاه و غرماندار شهرستان بم و با همت معاونت غذا و دارو، معاونت بهداشت،سلامت و امنیت غذایی و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد
26
مهر
رعایت نکات بهداشتی و تغذیه مناسب، کلید پیشگیری از بیماریهای فصلی
مهندس غزاله لنگریزاده، کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو، بر اهمیت رعایت بهداشت فردی، مصرف مایعات گرم و میوه و سبزیجات تازه برای کاهش ابتلا به بیماریهای ویروسی در فصل سرد تأکید کرد.
25
مهر
هشدار مدیر اداره فرآوردههای غذایی و آشامیدنی درباره افزایش مسمومیتهای غذایی و گیاهان سمی
مدیر اداره فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در مصرف و نگهداری مواد غذایی و پرهیز از تماس با گیاهان سمی، نسبت به خطر بروز مسمومیتهای ناشی از مواد غذایی آلوده و گیاهان زینتی خانگی هشدار داد.
25
مهر
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
اخبار معاونتها و شبکه های بهداشت
| مشاهده آرشیو
7
آبان
گزارش تصویری آموزش نشانگر رنگی تغذیه در مدارس
26
مهر
انتشار فهرست کرمهای غیرمجاز پوست صورت و بدن
26
مهر
گزارش تصویری جشنواره غذای سالم
25
مهر
رعایت نکات بهداشتی و تغذیه مناسب، کلید پیشگیری از بیماریهای فصلی
اطلاعیه ها
| مشاهده آرشیو
26
مهر
انتشار فهرست کرمهای غیرمجاز پوست صورت و بدن
20
مهر
جشنواره غذای سالم
26
مرداد
اطلاعیه مهم معاونت غذا و دارو در خصوص محصولات غیرمجاز اگزوزوم
18
خرداد
مسابقه نقاشی
گالری عکس و فیلم
| مشاهده آرشیو
گزارش تصویری آموزش نشانگر رنگی تغذیه در مدارس
گزارش تصویری جشنواره غذای سالم
غذای سالم با نظارت آغاز می شود با آگاهی پایدار می ماند
توجه به تاریخ مصرف = سفره سالم
تغذیه سالم با چراغ راهنما
پروانه ساخت
ایمنی غذا وظیفه همگانی
اصالت کالا از طریق سامانه TTAC
اپلیکیشن تیتک، سریع ترین روش یافتن برندهای مختلف شیرخشک
جوانی جمعیت
| مشاهده آرشیو
نصب پوستر «ماجرای یه جون کوچولو» در داروخانههای تحت پوشش معاونت غذا و دارو
حذف کلیه موارد
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
سرخ کوری
سبز کوری
آبی کوری
سرخ دشوار بینی
سبز دشوار بینی
آبی دشوار بینی
تک رنگ بینی
تک رنگ بینی مخروطی
آ+
آ
آ-