۱۴۰۴ شنبه ۲۵ آبان
معرفی
معاون
تاریخچه
شرح وظایف
اهداف
کادر مدیریتی
دارو
معرفی مدیر و شرح وظایف
واحد های زیرمجموعه
داروهای خاص
بازرسی و رسیدگی به شکایات
مخدر و داروهای تحت کنترل
نظارت بر امور داروخانه ها
تدارک و توزیع دارو
فرم، ضوابط و آیین نامه ها
غذا و آرایشی
معرفی مدیر و شرح وظایف
راهنمای صدور مجوز ها
پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی ( کارخانجات )
راهنما و دستورالعمل صدور مجوز مشاغل خانگی
پروانه تاسیس،بهره برداری و ساخت( کارگاهی )
صدور،اصلاح وتمدیدپروانه ساخت
واحد های زیرمجموعه
نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صدور پروانه های بهداشتی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صادرات و واردات
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط، دستورالعمل و بخشنامه
حوزه غذایی و آشامیدنی
حوزه آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط مورد نیار
حداقل ضوابط واحد های تولید مواد خوراکی و آرایشی بهداشتی
فرم های مورد نیاز
فرم های مورد نیاز
آزمایشگاه
معرفی مدیر و شرح وظایف
معرفی مدیر و شرح وظایف
بخشهای آزمایشگاه
معرفی بخش باقی مانده سموم
معرفی بخش تضمین کیفیت
معرفی بخش آنالیز دستگاهی
معرفی بخش سم شناسی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد غذایی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد آرایشی
معرفی بخش شیمی مواد آرایشی
معرفی بخش شیمی مواد غذایی
فرآیندها
دستورالعمل ها و بخشنامه ها
فرم نظرسنجی آزمایشگاه
تحقیق و توسعه
معرفی مدیر و شرح وظایف
آموزش و اطلاع رسانی
پوستر، پمفلت و نشریات
مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم(ِDPIC)
عوارض ناخواسته دارویی ADR
تجهیزات پزشکی
معرفی مدیر و شرح وظایف
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
ضوابط و دستورالعمل ها
فرم ها
فرم ها
☰
معرفی
▼
▼
معاون
تاریخچه
شرح وظایف
اهداف
کادر مدیریتی
دارو
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
واحد های زیرمجموعه
◄
▼
داروهای خاص
بازرسی و رسیدگی به شکایات
مخدر و داروهای تحت کنترل
نظارت بر امور داروخانه ها
تدارک و توزیع دارو
فرم، ضوابط و آیین نامه ها
غذا و آرایشی
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
راهنمای صدور مجوز ها
◄
▼
پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی ( کارخانجات )
راهنما و دستورالعمل صدور مجوز مشاغل خانگی
پروانه تاسیس،بهره برداری و ساخت( کارگاهی )
صدور،اصلاح وتمدیدپروانه ساخت
واحد های زیرمجموعه
◄
▼
نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
◄
▼
معرفی کارکنان و شرح وظایف
نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی
◄
▼
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صدور پروانه های بهداشتی
◄
▼
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صادرات و واردات
◄
▼
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط، دستورالعمل و بخشنامه
◄
▼
حوزه غذایی و آشامیدنی
حوزه آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط مورد نیار
◄
▼
حداقل ضوابط واحد های تولید مواد خوراکی و آرایشی بهداشتی
فرم های مورد نیاز
◄
▼
فرم های مورد نیاز
آزمایشگاه
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
◄
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
بخشهای آزمایشگاه
◄
▼
معرفی بخش باقی مانده سموم
معرفی بخش تضمین کیفیت
معرفی بخش آنالیز دستگاهی
معرفی بخش سم شناسی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد غذایی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد آرایشی
معرفی بخش شیمی مواد آرایشی
معرفی بخش شیمی مواد غذایی
فرآیندها
دستورالعمل ها و بخشنامه ها
فرم نظرسنجی آزمایشگاه
تحقیق و توسعه
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
آموزش و اطلاع رسانی
◄
▼
پوستر، پمفلت و نشریات
مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم(ِDPIC)
◄
▼
عوارض ناخواسته دارویی ADR
تجهیزات پزشکی
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
◄
▼
ضوابط و دستورالعمل ها
فرم ها
◄
▼
فرم ها
نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
|
معرفی کارکنان و شرح وظایف
نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
نام و نام خانوادگی : مهندس مریم کارگران
سمت : کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی
تلفن : 44342906
شرح وظایف
بازرسی مستمر از کارخانجات و کارگاه های مواد خوراکی،آشامیدنی و نظارت بر اجرای ضوابط و دستورالعمل ها
نظارت بر مواد اولیه مصرفی در کارخانه ها و کارگاهها مواد غذایی
تکمیل فرم
prps
کارخانجات طبق دستورالعمل ارسالی از سازمان
نمونه برداری از سطح عرضه محصولات غذایی، آشامیدنی پرمصرف
(PMS)
جهت ارسال به آزمایشگاه
نمونه برداری در طرح پایش باقی مانده سموم کشاورزی جهت ارسال به آزمایشگاه
نام و نام خانوادگی : مهندس زهرا علیزاده
سمت : کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی
تلفن : 44342906
شرح وظایف
بازرسی مستمر از کارخانجات و کارگاه های مواد خوراکی،آشامیدنی و نظارت بر اجرای ضوابط و دستورالعمل ها
نظارت بر مواد اولیه مصرفی در کارخانه ها و کارگاهها مواد غذایی
تکمیل فرم
prps
کارخانجات طبق دستورالعمل ارسالی از سازمان
نمونه برداری از سطح عرضه محصولات غذایی، آشامیدنی پرمصرف
(PMS)
جهت ارسال به آزمایشگاه
نمونه برداری در طرح پایش باقی مانده سموم کشاورزی جهت ارسال به آزمایشگاه
نام و نام خانوادگی : مهندس شهرزاد فروتن
سمت : کارشناس کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
تلفن : 44342906
شرح وظایف
بازرسی مستمر از کارخانجات و کارگاه های مواد خوراکی،آشامیدنی و نظارت بر اجرای ضوابط و دستورالعمل ها
نظارت بر مواد اولیه مصرفی در کارخانه ها و کارگاهها مواد غذایی
تکمیل فرم
prps
کارخانجات طبق دستورالعمل ارسالی از سازمان
نمونه برداری از سطح عرضه محصولات غذایی، آشامیدنی پرمصرف
(PMS)
جهت ارسال به آزمایشگاه
نمونه برداری در طرح پایش باقی مانده سموم کشاورزی جهت ارسال به آزمایشگاه
رسیدگی به شکایات واصله در خصوص محصولات غذایی و آشامیدنی
حذف کلیه موارد
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
سرخ کوری
سبز کوری
آبی کوری
سرخ دشوار بینی
سبز دشوار بینی
آبی دشوار بینی
تک رنگ بینی
تک رنگ بینی مخروطی
آ+
آ
آ-