۱۴۰۴ شنبه ۲۵ آبان
معرفی
معاون
تاریخچه
شرح وظایف
اهداف
کادر مدیریتی
دارو
معرفی مدیر و شرح وظایف
واحد های زیرمجموعه
داروهای خاص
بازرسی و رسیدگی به شکایات
مخدر و داروهای تحت کنترل
نظارت بر امور داروخانه ها
تدارک و توزیع دارو
فرم، ضوابط و آیین نامه ها
غذا و آرایشی
معرفی مدیر و شرح وظایف
راهنمای صدور مجوز ها
پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی ( کارخانجات )
راهنما و دستورالعمل صدور مجوز مشاغل خانگی
پروانه تاسیس،بهره برداری و ساخت( کارگاهی )
صدور،اصلاح وتمدیدپروانه ساخت
واحد های زیرمجموعه
نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صدور پروانه های بهداشتی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صادرات و واردات
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط، دستورالعمل و بخشنامه
حوزه غذایی و آشامیدنی
حوزه آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط مورد نیار
حداقل ضوابط واحد های تولید مواد خوراکی و آرایشی بهداشتی
فرم های مورد نیاز
فرم های مورد نیاز
آزمایشگاه
معرفی مدیر و شرح وظایف
معرفی مدیر و شرح وظایف
بخشهای آزمایشگاه
معرفی بخش باقی مانده سموم
معرفی بخش تضمین کیفیت
معرفی بخش آنالیز دستگاهی
معرفی بخش سم شناسی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد غذایی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد آرایشی
معرفی بخش شیمی مواد آرایشی
معرفی بخش شیمی مواد غذایی
فرآیندها
دستورالعمل ها و بخشنامه ها
فرم نظرسنجی آزمایشگاه
تحقیق و توسعه
معرفی مدیر و شرح وظایف
آموزش و اطلاع رسانی
پوستر، پمفلت و نشریات
مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم(ِDPIC)
عوارض ناخواسته دارویی ADR
تجهیزات پزشکی
معرفی مدیر و شرح وظایف
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
ضوابط و دستورالعمل ها
فرم ها
فرم ها
☰
معرفی
▼
▼
معاون
تاریخچه
شرح وظایف
اهداف
کادر مدیریتی
دارو
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
واحد های زیرمجموعه
◄
▼
داروهای خاص
بازرسی و رسیدگی به شکایات
مخدر و داروهای تحت کنترل
نظارت بر امور داروخانه ها
تدارک و توزیع دارو
فرم، ضوابط و آیین نامه ها
غذا و آرایشی
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
راهنمای صدور مجوز ها
◄
▼
پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی ( کارخانجات )
راهنما و دستورالعمل صدور مجوز مشاغل خانگی
پروانه تاسیس،بهره برداری و ساخت( کارگاهی )
صدور،اصلاح وتمدیدپروانه ساخت
واحد های زیرمجموعه
◄
▼
نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
◄
▼
معرفی کارکنان و شرح وظایف
نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی
◄
▼
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صدور پروانه های بهداشتی
◄
▼
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صادرات و واردات
◄
▼
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط، دستورالعمل و بخشنامه
◄
▼
حوزه غذایی و آشامیدنی
حوزه آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط مورد نیار
◄
▼
حداقل ضوابط واحد های تولید مواد خوراکی و آرایشی بهداشتی
فرم های مورد نیاز
◄
▼
فرم های مورد نیاز
آزمایشگاه
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
◄
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
بخشهای آزمایشگاه
◄
▼
معرفی بخش باقی مانده سموم
معرفی بخش تضمین کیفیت
معرفی بخش آنالیز دستگاهی
معرفی بخش سم شناسی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد غذایی
معرفی بخش میکروب شناسی مواد آرایشی
معرفی بخش شیمی مواد آرایشی
معرفی بخش شیمی مواد غذایی
فرآیندها
دستورالعمل ها و بخشنامه ها
فرم نظرسنجی آزمایشگاه
تحقیق و توسعه
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
آموزش و اطلاع رسانی
◄
▼
پوستر، پمفلت و نشریات
مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم(ِDPIC)
◄
▼
عوارض ناخواسته دارویی ADR
تجهیزات پزشکی
▼
▼
معرفی مدیر و شرح وظایف
معرفی کارکنان و شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
◄
▼
ضوابط و دستورالعمل ها
فرم ها
◄
▼
فرم ها
صدور پروانه های بهداشتی
|
معرفی کارکنان و شرح وظایف
صدور پروانه های بهداشتی
معرفی کارکنان و شرح وظایف
نام و نام خانوادگی : مهندس زهرا علیزاده
سمت : کارشناس صدور پروانه بهداشتی و
ثبت منبع
تلفن : 44342906
شرح وظایف
صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت و پروانه ساخت ظرفیت خالی مواد خوراکی و آشامیدنی
کنترل و نظارت بر فرمولاسیون محصولات غذایی و آشامیدنی تولیدی در کارخانه
بازدید از محل کارخانه¬ها و کارگاه ها و پاسخگویی به استعلام ها از سایر ارگانها نظیر صنعت و معدن، جهاد کشاورزی
راهنمایی و مشاوره متقاضیان طرح های تولیدی مواد غذایی قبل از احداث ساختمان کارخانه
صدور پروانه مسئول فنی پس از بررسی کارشناسی و طرح در کمیته فنی
صدور، اصلاح و تمدید گواهی مشاغل خانگی
راهنمایی و مشاوره متقاضیان طرح های تولیدی مواد غذایی قبل از احداث ساختمان کارخانه
نظارت بر مواد اولیه مصرفی در کارخانه ها و کارگاه ها مواد غذایی
صدور پروانه بهره برداری،ثبت منبع فراورده های مواد غذایی
نام و نام خانوادگی : مهندس رقیه برائی نژاد
سمت :
کارشناس صدور پروانه بهداشتی و ثبت منبع
تلفن : 31325902
حذف کلیه موارد
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
سرخ کوری
سبز کوری
آبی کوری
سرخ دشوار بینی
سبز دشوار بینی
آبی دشوار بینی
تک رنگ بینی
تک رنگ بینی مخروطی
آ+
آ
آ-