به مناسبت روز جهانی غذا و هفته پیشگیری از مسمومیتها، کارشناسان معاونت غذا و دارو برنامهای آموزشی و فرهنگی را در مدارس شهر بم برگزار کردند. در این برنامه، با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم و افزایش آگاهی دانشآموزان، غذای سالم و متنوعی برای کودکان تدارک دیده شد تا ضمن بهرهمندی از یک وعده غذایی مقوی، بهصورت عملی با مفهوم تغذیه سالم آشنا شوند.
در ادامه، کارشناسان معاونت غذا و دارو مباحثی از جمله اهمیت تغذیه سالم، آشنایی با نشانگرهای رنگی تغذیهای، سیب سلامت" و انواع مسمومیتها بهویژه مسمومیت با مواد غذایی را برای دانشآموزان تشریح کردند. هدف از اجرای این برنامه، ارتقای سطح آگاهی تغذیهای، پیشگیری از بروز مسمومیتها و گسترش رفتارهای تغذیهای صحیح در بین دانشآموزان و خانوادهها بود.



















