🍽 گزارش تصویری جشنواره غذا به مناسبت روز جهانی غذا در بم
به مناسبت روز جهانی غذا، جشنوارهای با محوریت ترویج تغذیه سالم و ارتقای فرهنگ مصرف مواد غذایی سالم، روز ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴ با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی بم، فرماندار شهرستان بم، و جمعی از مسئولان و کارشناسان حوزه سلامت برگزار شد.
این جشنواره با همت معاونت غذا و دارو، معاونت بهداشت،اداره سلامت و امنیت غذایی و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم در فضایی صمیمی و رقابتی برگزار گردید و با استقبال گسترده کارکنان و علاقهمندان همراه بود.
رویداد در دو بخش غذاهای سالم و شیرینی و دسرهای خانگی برگزار شد. شرکتکنندگان با خلاقیت و ذوق خود، انواع غذاها و دسرهای متنوع و سالم را به نمایش گذاشتند و داوران آثار را بر اساس معیارهای کیفیت، ارزش تغذیهای، و زیبایی در ارائه ارزیابی کردند.
در پایان این مراسم، به نفرات برتر هر بخش، لوح تقدیر و جوایز نقدی از سوی مسئولان دانشگاه اهدا شد.
این جشنواره ضمن ایجاد فضایی شاد و انگیزشی، گامی در جهت ترویج تغذیه سالم، ارتقای آگاهی عمومی و تحکیم ارتباط میان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی بم بود.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)



