
حضور کارشناسان اداره امور فرآورده های خوراکی آشامیدنی در دو مرکز نگهداری کودکان بهزیستی برای آموزش تغذیه سالم کارشناسان اداره امور فرآورده های خوراکی آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بم، میهمان کودکان عزیز بهزیستی شهرستان بم بودند. این دیدار صمیمانه با هدف آموزش نشانگر رنگی تغذیه و ترویج مفاهیم غذای سالم برگزار شد تا کودکان این سرزمین، از همان سنین نخست، با سبک زندگی سالم و تغذیه آگاهانه آشنا شوند.
بیتردید این حرکت کوچک، گامی بزرگ در جهت نهادینهسازی فرهنگ سلامت در دل کودکان امروز و سازندگان فردای جامعه خواهد بود. در پایان برنامه، پذیرایی مختصری از کودکان مرکز انجام شد